16 Şubat 2013 Cumartesi

Lenka - Everything At Once Klip İncelemesi (Lenkaminati)

Windows 8 ile tanıdığımız Lenka'nın ağzımıza dolanan o meşhur "Everything At Once" şarkısının klibinden sonra konuya ilgi duyan herkesin tek bir düşüncesi vardı; "Sende mi Lenka?"

Ülkemizde de son yıllarda İlluminati konusunda çok ciddi bir bilinç atlaması yaşandı. İnsanlar artık bu tür gizli güçlerin varlığına ve kendilerini tanrı gibi görüp bizleri yönetmeye çalışan bu kirli ellerin gerçekliğine daha fazla inanır oldu. Gerçi buna inanmakta hiçte haksız değiller. İster inanın, ister inanmayın ama bu böyle!

Geçmiş yazımda örgütün amacı ve işleyişi hakkında bilgiler verdiğimde, kendilerini en çok müzik endüstrisinde gösteriyorlar demiştim. Bunun bir örneğini daha paylaşmak istiyorum:

Lenka - Everything At Once Masonik Klip


Windows 8'in çıkışı ile birlikte evrensel bir şarkı hazırlayan ve klibi de Lenka adlı hanım kızımıza çeken gizli güçlerin gözle görülür birkaç mesajından bahsedelim:

Lenka elinde tek göz işareti

Ortalama iki buçuk dakikalık bu "Everything At Once" klibini İlluminatik açıdan değerlendirecek olursak yukarıdaki bu resim işimizi fazlasıyla görecektir. Arka plandaki Masonik dama baskıları ve klibin tamamında bu renk tonlarının kullanılması, hanım kızlarımızın ellerinde tek göz bulunması ve saçma sapan gibi gözükse de "kukla" formatındaki (Buradaki kukla betimlemesi biz yönetilen insanlara ithaf ediliyor) dans gösterisi ile bize verilen mesajı algılıyoruz ve buradan herkese duyuruyoruz...

Lenka'yı pek çok insan Windows sayesinde bu şarkıyla tanıdı. Fakat Lenka'nın tek göz aşkı sadece bu klip ile sınırlı değil. Bir sonra ki yazımızda 2009 yılında çıkarmış olduğu "Trouble is a Friend" şarkısının klibini inceleyeceğiz. 

1 yorum:

  1. KURAN MEALİ OKUYUN VE GÜÇ ALLAH'tan deyip vicdanınızın ve sağduyunuzun sesini dinleyin. Göreceksiniz din tacirlerini o zaman, göreceksiniz dünyaya tuzak kuranları o zaman... VE 'anın beni anayım sizi' diyen herşeyin yaratıcısı ve idarecisi yüce yaratıcının destekleyen en büyük emin olduğunuzun vereceği güçle yol alacaksınız inşallah!

    YanıtlaSil